در مورد نمای ساحتمان نمای شیشه ای تابلو سازی و ....

ویژگی های نمای سرامیک خشک

در زمان های سابق جهت نماسازی ساختمان ها فقط از شیوه های ملاتی که شامل سیمان و ماسه و آب می شود، استفاده می کردند. ولی با گذشت زمان و وارد شدن انواع تکنولوژی های نماسازی و جهت بالا بردن امنیت نما، کم کردن زمان اجرا، افزایش کیفیت نماسازی و سبک تر کردن بار مرده نما، شیوه های نصب خشک جایگزین شیوه های سنتی نماسازی شدند.


کلا مواد کانی غیر فلزی را با نام سرامیک می خوانند، به این معنی که افزون بر اینکه آنها معدنی می باشند، همچنین خاصیت های فلزی را نیز دارا نیستند. مهارتی که درباره سرامیک حرف می زند با نام علم سرامیک و صنعت آن را صنعت سرامیک می نامند.

در صنعت سرامیک سازی دو بخش عمده هست:

1.سرامیک های سنتی

2. سرامیک های پیشرفته

خلاصه اینکه سرامیک خشک نما از دسته دوم سرامیک ها است و جزء سرامیک های پیشرفته به حساب می آید و اکثر اوقات به صورت اکسترودی ساخته می شود.

سرامیک خشک نما دسته ای از متریال های جدید است که با توجه به مصرف، ارزش افزوده و پیچیدگی تکنولوژی آنها دارای طبقه بندی های گوناگونی می باشند.

سرامیک نمای بیرونی ، سرامیک نما طرح سنگ ، قیمت انواع سرامیک نمای ساختمان ، نمای سرامیک خشک ، نمای سرامیک حیاط ، طرح سرامیک نما ، نمای سرامیک ساختمان یک طبقه ، قیمت سرامیک پرسلانی نما

 

ویژگی های نمای سرامیک خشک


  1. سرعت بالای اجرا
  2. نبود ضایعات ساختمانی و سروصدا
  3. کم کردن هدر رفت انرژی
  4. راحتی اجرا جهت ساختمان های بلندمرتبه به خاطر نبود دسترسی به ملات

در اجرای سرامیک به روش خشک پرسلانی لازم است به نکته های اجرایی توجه داشته باشید. این نکته ها را در زیر با هم مرور می کنیم.

  • پنجره، درز، برآمدگی ها و نقطه های کور ساختمان بایست با دقت و تمرکز بیشتر آب بندی گردند.
  • سطح نگهدارنده روی دیوار و بخش های ریز کاری بایست با دقت بیشتری کنترل و بازبینی گردند.
  • نوع مصالح کاربردی و زیرسازی های اجرا شده بایست از لحاظ زیبایی نماها نیز ارزیابی گردند و با همدیگر سازگاری داشته باشند، همچنین باید دارای قیمت مناسبی باشند و به راحتی و سریعتر اجرایی گردند.
  • ساختاری که برای نما برمی گزینید بایست از نظر دوام و مقاومت در رده بالایی باشند.
  • اتصال ها باید در مقابل سرما، گرما، بخار آب و گازهای موجود در هوا مقاومت بالایی داشته باشند و از اتصال هایی کلفت و مستحکم بهره مند باشند.
  • مواد زیرسازی با متریال های نمای خشک به طوری باید انتخاب شود که از نظر شیمیایی با هم تضادی نداشته باشند مثلا منجر به خوردگی همدیگر نشوند.

دقت کنید که بعد از تعبیه حتما از کیفیت کل سازه نما تستی انجام دهید و از اجرای همه موارد مطمئن شوید.

 

انواع سرامیک خشک

متداول ترین طبقه بندی سرامیک خشک نما بر پایه ای چگونگی تولید، ضخامت، سیستم های زیرسازی اجرای آنها می باشد. محصول ارائه شده توسط شرکت آریونما دربرگیرنده سرامیک پرسلانی نما به وضعیت توپر (فول بادی) است.

پرسلان های این شرکت استحکام و مقاومت زیادی دارند به صورتی که بعد از سپری شدن زمان های زیادی از عمر نما، ماندگاری نماسازی های آریو نما توانسته جذابیت و زیبایی خود را حفظ کنند. کلا می توانیم بگوییم که مواد مورد استفاده سرامیک خشک پرسلانی در این شرکت جزء یکی از مصالح نمای خشک زیبا و با کیفیت و ماندگاری زیاد است.

 

خصوصیات سرامیک خشک پرسلانی توپر

  • سرامیک های خشک پرسلانی توپر بیشتر ویژگی های سرامیک خشک پرسلانی را که عبارت است از جذب آب کمتر را دارند.
  • سرامیک های خشک پرسلانی توپر دارای اندازه های استانداردی هستند و همینطور امکان برش به ابعاد مورد دلخواه با توجه به طرح در آنها وجود دارد.
  • سیستم های اجرایی ویژه ای برای تعبیه سرامیک های خشک پرسلانی توپر به صورت نمایان و غیرنمایان طراحی و ساخته شده، که دارای استانداردهای بین المللی است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی